Over ons

Over ons

 Redactieteam Mathetes.

Ruben van de Belt
Hoofdredacteur
Ruben van de Belt (1991) is getrouwd met Annika, is een trotste (import) Zwollenaar, en studeert theologie in Amsterdam aan de VU (researchmaster systematisch theologie) en aan de PThU (predikantsmaster). Voor Mathetes is hij de hoofdredacteur.
Annemarie Foppen
Eindredacteur
Annemarie Foppen (1994) is masterstudent theologie aan de VU (exploring a discipline). Ze heeft een dubbele bachelor psychologie en theologie afgerond en is in het bijzonder geinteresseerd in de combinatie van theologie en sociale psychologie. Ze woont momenteel in Amsterdam en voor Mathetes is zij de eindredacteur.
René Heij
Redacteur
René Heij (1994) woont in Ermelo. Hij heeft een bachelor theologie afgerond aan de Vrije Universiteit en is momenteel masterstudent "Religion and the Public Domain" aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij loopt stage bij het Wetenschappelijk Instituut voor de SGP.
Ruben van Wingerden
Being the youngest in my family, named after the oldest of Jacob’s sons I grew up in a Christian family. I’m very much interested in being a disciple of Jesus Christ and as a research student I’m particularly interested in the New Testament and interpretation there of (hermeneutics). I’m married to Janien and currently residing in Zeist.

Redactieteam Verbeeldingskracht.

Jolien van Braak
Jolien van Braak (1990) heeft kunstgeschiedenis en theologie gestudeerd. In de zomer van 2016 studeert ze af bij de research master Theology & Religious Studies (VU, specialisatie praktische theologie) met een onderzoek naar hedendaagse beeldende kunst in monumentale kerken en postmoderne theologie. Ze woont in het prachtige Utrecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *